superfit Girls Slipper Spotty pink
Variant:
  • superfit Girls Slipper Spotty pink
  • superfit Girls Slipper Spotty purple
  • superfit Boys tøffel Spotty blue anker
  • superfit Girls Slipper Spotty pink

Pris
281 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A306602

superfit Girls Slipper Spotty pink
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra superfit - Stort ansvar for føttene!

Sko av de tre merkene Legero, Legero og Think produseres under paraplyen til Legero skofabrikk. Superfit Legero og Think produseres. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barnespesialistene og ortopedene som ble avhørt ga LEGERO-skoene den høyeste vurderingen. Superfit barnesko med høyeste karakter. Alle skoene ble utviklet i samarbeid med spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innfelling, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene som skoen rett og slett ""passer"".

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, i produksjonen av som de helsemessige aspektene av materialene som brukes blir tatt i betraktning i tillegg til design, bearbeiding, materiale og passform, strever Legero hele tiden etter å bruke den nyeste teknologien. Bedriftens eget kvalitetsstyringssystem bruker enda strengere standarder enn de som er foreskrevet i loven for materialene som brukes, slik at skoene oppfyller de høyeste kravene når det gjelder kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - rett og slett gode sko.

SPOTTY fra superfit er en løpesko som oppfyller alle kravene til sunne barnesko: denne komfortable og ultralette tøffelen for babyer og småbarn skiller seg ut spesielt takket være den ekstremt tynne og ultra-fleksibel såle. Slitesterk tekstil og pustende bomullsfôr gir behagelig tempererte barns føtter hele dagen, enten hjemme, i barnehagen eller i barnehagen. Ved hjelp av det praktiske borrelåsen kan tøffelen åpnes bredt, slik at du raskt kan gli inn. SPOTTY fra superfit er produsert i WMS-bredde M III.

Produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Fôr: tekstilfôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Bredde: middels
  • Ikke-merkende såle
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

superfit Girls Slipper Spotty pink
superfit Girls Slipper Spotty pink
281 kr