Moterabatt: 20% i shoppen | 25% i appen
Mote: 20% i shoppen | 25% i appen
Bare i dag:
EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
superfit Girls Slipper Spotty pink
Variant:
  • superfit Girls Slipper Spotty pink
  • superfit Guttesko Spotty lyseblå

Pris
310 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287695

superfit Girls Slipper Spotty pink
Denne teksten er automatisk oversatt.
Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikksko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen passer rett og slett.

For å gi deg et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til ikke bare Design utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Med SPOTTY er det å lære å gå gøy innendørs: den nye tøffelmodellen for nybegynnere av merkevaresuperfiten er ikke bare ankelhøy og gir dermed optimal stabilitet og støtte under de første trinnene , den superlette og fleksible sålen gir også perfekt gangkomfort uten å begrense den naturlige rullende bevegelsen til barnets fot. I tillegg beiser ikke sålen og etterlater derfor ingen uønskede spor på gulv. Skoene kan derfor bæres hjemme, i barnehage eller i barnehagen uten å nøle. Et høykvalitets tekstil i mange søte Designsøte og et pustende bomullsfôr gjør at føttene til barn kan holdes på en behagelig temperatur hele dagen. Takket være borrelåsfeste er det alltid enkelt å skli i barnesko. SPOTTY fra superfit er produsert i WMS-Wide M III

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fôr: tekstilforing
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Bredde: Medium
  • Ikke-merkende såle

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Girls Slipper Spotty pink
superfit Girls Slipper Spotty pink
310 kr