superfit Girls Slipper Spotty lyseblå

superfit Girls Slipper Spotty lyseblå


Variant:
  • superfit Girls Slipper Spotty lyseblå
  • superfit Slipper Spotty blue
  • superfit Slipper Spotty blue
  • superfit Slipper Spotty grå

Pris
298 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287632

superfit Girls Slipper Spotty lyseblå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikksko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av de undersøkte barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-Barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til ikke bare Design utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Denne søte tøffelen fra superfit for de aller yngste er laget av et høykvalitets og slitesterkt tekstil og overbeviser ikke bare med det moderne design, men også med den velprøvde superfit Fit. . Takket være det brede borrelåsen, kan modellen justeres individuelt på baksiden av foten, og den gir også mulighet for rask påkledning og avkledning. Den ultratynne og fleksible yttersålen støtter barnets fot i sin naturlige rullebevegelse og er ikke misfarget takket være det spesielle materialet. Et innvendig fôr av bomull av høy kvalitet for optimal pusteevne, avrunder totalpakken til denne pjokkeskoen kalt SPOTTY, som er tilgjengelig i WMS bredde M III.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Fôr: tekstilfor
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • >
  • Sål som ikke er merket
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Girls Slipper Spotty lyseblå
superfit Girls Slipper Spotty lyseblå
298 kr