superfit Girls Slipper Bonny blue star

superfit Girls Slipper Bonny blue star


forespørsel om størrelse
Variant:
  • superfit Girls Slipper Bonny blue star
  • superfit Girls Slipper Bonny blue
  • superfit Girls Slipper Bonny pink

Pris
229 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287812

superfit Girls Slipper Bonny blue star
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under paraplyen fra Legero skofabrikk er sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think blitt produsert. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen passer ganske enkelt "".

For å gi deg et førsteklasses produkt, hvis produksjon ikke tar hensyn til utforming av utførelse, materialer og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

BONNY er en av de mest populære tøffelmodellene for jenter fra superfit. Ballerinaformen og de søte broderiene i forfoten får hjertene til jenter til å slå raskere, men tøflen er også overbevisende takket være sin velprøvde superfit Fit som lover optimal gangkomfort - enten det er hjemme, i barnehagen eller på skolen. Ved hjelp av borrelåsfestet kan modellen tas på og tas av raskt og enkelt. BONNY har også en ikke-markerende såle med et herlig blomstermønster, som spesielt kjennetegnes ved sin letthet og fleksibilitet. Perforeringen på undersiden av sålen og bomullsfôret av høy kvalitet sikrer sammen et behagelig fotklima. BONNY fra superfit er tilgjengelig i WMS-Wide M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Fôr: tekstil
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Bredde: Medium
  • Ikke-merkende såle
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Girls Slipper Bonny blue star
229 kr