superfit Girls low sko Sport7 lys grå / rosa

superfit Girls low sko Sport7 lys grå / rosaPris
574 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287476

superfit Girls low sko Sport7 lys grå / rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger undersøkte vurderte Superfit-Barnesko med høyest poengsum. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du får et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til helsemessige aspekter av materialene som brukes, i tillegg til design utførelse, materiale og passform, streber Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

SPORT 7 er en joggesko for alle aktive barn som elsker å boltre seg og leke ute. Sålen er superlett og fleksibel og gir en naturlig rullende bevegelse av barnefoten. Høykvalitets velour / tekstilkombinasjon gir optimal holdbarhet på utsiden, innsiden av modellen er utstyrt med et mykt og pustende tekstilfor. Takket være de to borrelåsfestene kan modellen tas på og tas av raskt, og sålen er også avtakbar. SPORT 7 overbeviser med en høy grad av komfort og er tilgjengelig i WMS bredde M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: velour / tekstil
  • Fôr: tekstilfor
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Girls low sko Sport7 lys grå / rosa
574 kr