superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)

superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)


Variant:
  • superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)
  • superfit Gutter lave sko Moppy lyseblå / gul (middels)

Pris
689 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287451

superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du får et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til helsemessige aspekter av materialene som brukes, i tillegg til design utførelse, materiale og passform, streber Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Denne populære rullemodellen fra superfit fengsler takket være den sjarmerende designen i moderne kontrastfarger og trendy neonfarge aksenter. Men denne modellen for babyer og småbarn er også funksjonell: en solid forfote og hælhette, som er bearbeidet inn i fôret, gir beskyttelse og stabilitet. Dyrebare lærmaterialer, både på utsiden og på innsiden, sørger for en pustende og slitesterk rullesko. Gående sålen er ekstra myk, fleksibel og superlett og gir dermed høyeste bærekomfort. Takket være snøringen kan modellen ikke bare åpnes bredt foran, men kan også ideelt tilpasses den respektive baksiden av barnets fot. Den avtakbare innersålen kan skiftes raskt og enkelt når som helst om nødvendig. MOPPY, den ideelle følgesvennen for de første trinnene i livet, er tilgjengelig i WMS-Wide M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: semsket skinn / effekt
  • fôr: skinnforing
  • Med snøring
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Girls Low sko Moppy pink (medium)
689 kr