superfit Fotbedssand helt hvit
Variant:
  • superfit Fotbedssand helt hvit
  • superfit Fotbed sand sandrosa
  • superfit Fotbed Sand sandblå

Pris
402 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A290086

superfit Fotbedssand helt hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen passer rett og slett.

For å gi deg et førsteklasses produkt, i produksjonen som ikke bare utformer utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes er tatt i betraktning, prøver Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Enten som tøffel innendørs eller som en luftig sommersand hele utsiden, er denne søte muldyr for barn fra husets superfit alltid et ekte blikkfang. Takket være de praktiske borrelåsfestene kan både frontremmen og stroppen i hælområdet justeres individuelt og dermed sikre en sikker passform. Den anatomisk formede korkfotbeden, dekket med ekte skinn, avrunder den høye bærekomforten i sommersanden.

produktdetaljer:
  • Materiale: Tecno
  • Fôr: Syntetisk fôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • >
  • Korksåle

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Fotbedssand helt hvit
402 kr