superfit Boys Sand ale Freddy blå / gul (middels)

superfit Boys Sand ale Freddy blå / gul (middels)


Variant:
  • superfit Boys Sand ale Freddy blå / gul (middels)
  • superfit Gutter Sand ale Freddy blå / oransje (middels)
  • superfit Boys Sand ale Freddy lys grå / grønn (middels)

Pris
574 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A288183

superfit Boys Sand ale Freddy blå / gul (middels)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk produserte sko av de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du får et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til helsemessige aspekter av materialene som brukes, i tillegg til design utførelse, materiale og passform, streber Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - rett og slett gode sko.

FREDDY fra superfit er den klassiske blant sandølene for løpende nybegynnere. Den tå lukkede modellen tilbyr beskyttelse & støtte til alle små eventyrere! I tillegg er det øvre materialet laget av slitesterkt velour, foringen er laget av høy kvalitet & mykt skinn for å unngå smertefulle trykkpunkter på den følsomme huden til de små guttene og jentene. De to borrelåsfestene gir mulighet for rask påkledning og avkledning, og bredden på den øvre kan justeres. En myk skinnfotbed sikrer også optimal gangkomfort. Den sklisikre gummisålen i lyse farger gir det nødvendige grepet. FREDDY er produsert i WMS-bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / semsket skinn
  • fôr: lærfôr
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Boys Sand ale Freddy blå / gul (middels)
574 kr