superfit Boys Sand ale Flow blue / orange (medium)

superfit Boys Sand ale Flow blue / orange (medium)


Variant:
  • superfit Boys Sand ale Flow blue / orange (medium)
  • superfit Boys Sand ale Flow blå / grønn (middels)

Pris
574 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A288168

superfit Boys Sand ale Flow blue / orange (medium)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av de undersøkte barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnas sko med høyest karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen ""passer"" enkelt.

For å gi deg et førsteklasses produkt, i produksjonen som ikke bare utforme utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes tas. i betraktning, prøver Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

FLOW fra superfit er den klassiske blant turgåerne Sand. Modellen for babyer og småbarn består av semsket skinn av høy kvalitet i kombinasjon med slitesterkt tekstil. Takket være sofistikert teknologi er sålen spesielt lett, fleksibel og holdbar og tillater alltid en naturlig rullende bevegelse av barnets fot. Det er kun materialer av høy kvalitet som brukes i innerskoen: mykt skinnfor og en dempende skinnfotbed sikrer maksimal gangkomfort. Ved hjelp av de to borrelåsfestene kan Sand ale settes på og tas av raskt og enkelt. FLOW er derfor den ideelle følgesvenn for de aller yngste og er tilgjengelig i bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / semsket skinn
  • Fôr: Fôr i skinn
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Boys Sand ale Flow blue / orange (medium)
574 kr