STACCATO romper+skjorte mørkt blekk
Bærekraftig

STACCATO romper+skjorte mørkt blekkPris
241 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A326248

STACCATO romper+skjorte mørkt blekk
Denne teksten er automatisk oversatt.
Barnemotekolleksjonen fra STACCATO byr på mange praktiske detaljer og imponerer med flotte passformer med fargerike og uvanlige Print-er. Den trendy kolleksjonen for babyer og småbarn fokuserer på barnevennlig funksjonalitet. Med stor oppmerksomhet på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Fasjonable farger, flotte stoffer og et frekt utseende: det er STACCATO Baby- og barnemote!

Dette søte bukse- og skjortesettet vil være babyens nye must-have! Ensfarget romper harmonerer fantastisk med den stripete langermede skjorten. Trykknappene på skulderen og i skrittet gjør den enkel å ta av og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomull li>
  • Kan vaskes ved 30 °C

Tilbehør

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

STACCATO romper+skjorte mørkt blekk
STACCATO romper+skjorte mørkt blekk
241 kr