Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Smoby Vroom Planet Multi-Garasje
For øyeblikket utsolgt

Smoby Vroom Planet Multi-Garasje


Pris
511 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A184843

EAN: 3032161204024

Smoby Vroom Planet Multi-Garasje
I Vroom Planet multigarasje er det mye å oppdage for barn over 18 måneder.

Det spesielle lekesettet for småbilfans inviterer deg til å oppdage og leke på tre nivåer. Den store, dreibare vareheisen bringer de små kjøretøyene raskt til parkeringsdekket. Der kan mini-sjåførene hvile på parkeringsplassen eller kjøre ned den store rampen igjen.

Skulle det gå for rask stopper rampen farten. Bevegelige sperrer viser de små sjåførene hvor det er forbudt å kjøre, fordi rampen kan monteres på to forskjellige steder.

Over parkeringsdekket ligger helikopterplassen, som det lille mini-flitzer-helikopteret tar av og lander på. I den nedre delen av multi-garasjen med verksted og bilvask er pleie og vedlikehold av minibilen godt ivaretatt.

Brede ramper og barrierer sikrer en kontrollert prosess. Settet inkluderer en mini-bil og et helikopter.
Vroom Planet Mini-Flitzer Line er spesialdesignet for å imøtekomme behovene til barn mellom ett og fem år. Formen på kjøretøyene tilsvarer størrelsen til små barnehender. Barna kan ta tak i mini-bilene spesielt godt og "oppleve" verden med dem
Den fargerike, morsomme designen og realistiske lekeverdenen vekker barnas nysgjerrighet og fremme konsentrasjon, motoriske ferdigheter og fantasi. På grunn av sin robusthet og patenterte hjulakseltilkoblinger, er Vroom Planet Mini-Flitzer-linjen allerede egnet for barn fra 12 måneder.

Produktdetaljer:
  • Innhold: 1 x mini-bil racer og 1 x helikopter
  • Mål (LXBXH): 58 x 29 x 32 cm
  • Anbefalt alder: fra 18 månederOm Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Barn er eksperter på å utforske! De forstår og opplever verden gjennom spill og lek, og å prøve nye ting. Derfor er det viktig med sikre leker tilpasset barnets alder. Smoby Toys er eksperter på testede leker som passer med den nyeste pedagogiske forskningen for barn fra babyalder opp til de begynner på skolen. Med det viktigste er: Det å leke med produkter fra Smoby er faktisk veldig gøy!

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere