Smoby Trehjulsykkel Baby Driver Comfort - Rosa

Smoby Trehjulsykkel Baby Driver Comfort - Rosa


946 kr
Pris
889 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
57 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A176421

Smoby Trehjulsykkel Baby Driver Comfort - Rosa
Baby Driver Comfort er en meget godt utstyrt trehjulssykkel i rosa fra Smoby.

Den perfekte trehjulssykkelen å vokse med fra en alder på 10 måneder opptil 3 år. Den er solid og stabil med justerbart styre, sikkerhetsbelte, retningssperre og sklisikre hjul.

Lasteplanet har en tippfunksjon slik at barnet smidig kan laste lekene sine av og på. Setet er høyt og stabilt for ekstra god komfort og stabilitet. Baby Driver er utstyrt med et justerbart og avtagbart foreldrehåndtak slik at den voksne kan ha kontroll over fart og styring i mer trafikkerte områder.

På håndtaket kan det festes en solskjerm for å beskytte barnet mot UV-stråler i løpet av dagen. Det følger også med en koppholder som kan festes på siden. Hjulene er av frihjulstypen, noe som innebærer at de slutter å snurre når ditt barn slutter å trampe, også om sykkelen fortsetter å røre seg. Dette er en perfekt sykkel som barnet kommer til å vokse med.

En superherlig uteleke for morsomme sommerdager! Materiale: metall og plast. Detaljer: Integrert styresystem som gjør at en voksen kan styre Fotstøtte Håndtak med praktisk oppbevaringsveske Sikkerhetsbelte Solskjerm Flaskeholder

Mål: 66,5 cm x 50 cm x 59 cm Anbefalt alder: fra 10 måneder Etter ca. 15 måneder kan sikkerhetsbøylen tas av.

Etter ca. 30 måneder når barnet er i stand til å sykle selv, kan foreldre håndtaket tas av. Om Smoby: Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik.

En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små.
  • Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Trehjulsykkel Baby Driver Comfort - Rosa
946 kr
889 kr
Toppmerker