Smoby Traktorgraver med tilhenger, Builder Max

Smoby Traktorgraver med tilhenger, Builder Max


1299 kr
Pris
1016 kr
Fri frakt
Du sparer
283 kr (22%)
Pris inkl. Mva.
Leveringstid: Ca 4-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A169452

Smoby Traktorgraver med tilhenger, Builder Max
Traktorgraver med tilhenger i oransje.

En kjepetøff trampetraktor fra klassikeren Smoby.

Traktorgraver med tilhenger som passer for utendørs lek. Traktoren er 2 meter lang og utstyrt med en stor skovl foran og en graver bak som enkelt kan fylle den lille tilhengeren med sand eller jord. Rattet på traktoren er utstyrt med signalhorn og farten tilpasser du selv med hjelp av tråpedalene. Denne traktoren er utstyrt med fullt fungerende skuff/grab, tilhenger, et justerbart sete og et ratt med tute. Om Smoby: Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney?

Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender.

Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Detaljer:
  • 182,5 cm x 44 cm x 63,3 cm
  • Belastningsvekt på tilhengeren: 25 kg
  • Justerbart sete med 3 posisjoner
  • Trampetraktor med tilhenger
  • Lett tilgjengelig ratt
  • Lett å koble til tilhengeren
  • Anbefalt alder: fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for barn under 3 år.Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Smoby Traktorgraver med tilhenger, Builder Max
1299 kr
1016 kr
Toppmerker