Smoby Maestro Balade Rød

Pris
898 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A185078

EAN: 3032167203021

Smoby Maestro Balade Rød
Maestro Balade Red av Smoby: baby- og smårollingskjøretøyet med 4 bruksfunksjoner!

Det voksende 4-i-1 gyngende Maestro Balade Rød er en pålitelige og multifunksjonelle følgesvenner gjennom de første leveårene: I begynnelsen en gyngende svippom, blir Maestro Balade omgjort til en vogn, en baby tralle og til slutt et lysbilde - avhengig av motorens utvikling av barnet.

Maestro Balade Red vokser med behovene til de små fra 6. måned til 3 års dagen og hjelper dem trinn for trinn. Barnekjøretøyet kan brukes både innendørs og utendørs. Når det ikke lenger er nødvendige med sikkerhetsinnretninger kan de fjernes gradvis i henhold til barnets utvikling.

Den gyngende lysbildet ledsager barnet allerede fra 6. måned. Enten som en ikke-vippende vugge, praktiske push vogn for spennende turer som liten oppdager eller bare sitte og leke, er Maestro Balade en skikkelig allrounder med beskyttelse, båtsetet med sikkerhetsbelte, de brede fotstøttene og den avtakbare skyvstangen. Hornet med elektronisk lydmodul lager morsomme lyder. Med den dreibare kan den lille oppdage forskjellige følelser.

Hvis ønsket om å stå på egne ben er stort, blir den trofaste følgesvennen til og med en babyvandrer. Hold fast i ryggstøtten, og de første trinnene kan øves på. Fra omtrent den første bursdagen kan beskyttelsesbøylen fjernes med noen få enkle trinn og allerede lære de små med en manøvrerbar glide nye former for frihet: en helt ny måte å komme seg rundt på, hvordan man driver det store og eventyrlige. Maestro Balade Red oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene og har de nyeste sikkerhetsfunksjonene.

Detaljer:
 • Produktdetaljer: Sikkerhetsstang, vippepute, justerbart selesikkerhetsbelte, push bar, fotstøtter, styrbare hjul, bøtte sete, vippebeskyttelse foran + bak, lydhorn, roterbare googly øyne
 • Total lengde uten push stang: 61 x 44 x 55 cm
 • Anbefalt alder: fra ca. 6 måneder En vugge med mange funksjoner så vel som med sikkerhetsstang og sikkerhetsbelte
 • Fra omtrent 8 måneder: En praktisk pushcart med push bar, beskyttende bøtte sete og fotstøtter for sikker kjøring.
 • Uten sikkerhetsbøylen er glideturen mer fri
 • Fra omtrent 10 måneder: En babytrille med håndtak på ryggstøtte for å støtte babyens første trinn
 • Anbefalt alder: fra ca. 12 måneder Uten push stang er Maestro solid uavhengig kjøreevne
 • Anbefalt alder: fra 6 måneder

OBS!
Barn under 36 måneder bør ikke sitte i hengestolen under tilsyn.


Om Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Barn er eksperter på å utforske! De forstår og opplever verden gjennom spill og lek, og å prøve nye ting. Derfor er det viktig med sikre leker tilpasset barnets alder. Smoby Toys er eksperter på testede leker som passer med den nyeste pedagogiske forskningen for barn fra babyalder opp til de begynner på skolen. Med det viktigste er: Det å leke med produkter fra Smoby er faktisk veldig gøy!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Smoby Maestro Balade Rød
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
2 Vurdering
 
0
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
 • 100% uavhengig
 • Helt gjennomsiktig
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

Smoby Maestro Balade Rød
898 kr