Smoby Disney Pixar Cars Sparkesykkel Scooter med bremse, sammenleggbar
For øyeblikket utsolgt

Smoby Disney Pixar Cars Sparkesykkel Scooter med bremse, sammenleggbar

  • Leveringstid: For øyeblikket utsolgt
  • Gratis frakt fra 1000 kr
349 kr
Pris inkl. Mva.

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A176583

Smoby Disney Pixar Cars Sparkesykkel Scooter med bremse, sammenleggbar
Scooter fra Smoby med flott Biler-design fra suksessfilmen Disney Cars.

Sparkesykkelen har et justerbart styre, 62–84 cm og er sammenleggbar. Den er ellers utstyrt med stillgående hjul, myke håndtak, anti-gli fotbrett og bremse på bakhjulet, slik at den er en fryd å sparke seg fram på. Sparkesykkelen er enkel å oppbevare.Detaljer:
  • Maksimal belastningsvekt: 50 kg
  • Mål: 70 cm x 32 cm x 83 cm
  • Anbefalt alder: fra 5 år

Advarsel!
Ikke egnet for barn under 5 år. Maksimal vekt: 50 kg Skal brukes sammen med en sykkelhjelm. Skal ikke brukes i veitrafikken.


Om Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.