Smoby Disney Cars Be Move Trehjuling

Smoby Disney Cars Be Move Trehjuling


Pris
500 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A198467

EAN: 3032167403100

Smoby Disney Cars Be Move Trehjuling
La barnet ditt oppdage verden med denne trehjulingen med Disney Cars-tema fra Smoby.

Sykkelen har en robust metallramme med regulerbar stang bak utstyrt med håndtak slik at en voksen kan gi barnet en ekstra dytt når det trengs. Anvendelig for for eksempel litt lengre turer om barnet blir trett i beina. Pedalene er utrustet med en funksjon som gjør at de ikke snurrer hvis noen dytter. Dessuten har pedalene antisklifunksjon slik at barnet lettere får feste med føttene. Sykkelen har et bekvemt sete med ryggstøtte og et regulerbart belte.

Trehjulingen passer barn opp til tre år. Høyde håndtak: opp til 95 cm Pedalene kan også justeres mellom låst og frigående. Sikkerhetsbelte sørger foruten for optimal sikkerhet. En trehjuling som både du og ditt barn kommer til å elske!

Detaljer:
  • Mål: 68 cm x 52 cm x 52 cm
  • Anbefalt alder: passer for barn fra 15 måneder og opp til 3 år.Om Smoby:
De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Disney Cars Be Move Trehjuling
500 kr