Smoby Chef Corner Restaurant
Pris
2882 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A297239

EAN: 3032163123033

Smoby Chef Corner Restaurant
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den ekstra store Chef Corner Restaurant kombinerer kjøkken, spiseplass, kiosk med disk og matdistribusjon. Arbeidsflaten er høydejusterbar og vokser fra 50 til 58 cm. I disken gir menytavlene informasjon om maten. Delikatesser kan tilberedes i lekekjøkkenet, som har stekeovn, komfyr med elektronisk kokeplate med lyd, kjøleskap, vask med arbeidskran, espressomaskin og kokebok. Menyen inkluderer pizza og burgere som kan toppes hver for seg, chips med ketchup og majones og en delbar gulrot. Fisk og kjøtt har to forskjellige sider: rå og stekt, den magiske pastaen skifter farge når du legger den i kaldt vann, og det kokte egget kan åpnes og kuttes i to. Pannekakepannen for enkel vending av pannekaker, salt- og pepperrister med en klikkelyd, skjærebrett, bestikk, servise, kjøkkenutstyr og faner til espressomaskinen. Kasseområdet kommer med et elektronisk kasseapparat med kalkulator, kredittkortleser, mikrofon og lommepengerom. Utstyret avrundes av spiseplassen med krakk.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 138 x 44 x 101 cm
  • Alder: fra 3 år
Via Smoby:
Som en av de mest kjente franske leketøyprodusentene, vet Smoby Toys hva som gleder barn og foreldre - innovative leker som hjelper små oppdage og trene sine egne evner, lyse og fargerike og fulle av ideer. Fordi barn er født oppdagere! De forstår og opplever verden gjennom å spille og prøve ting. Derfor er aldersbestemte, trygge leker så viktige. Smoby Toys er ekspert på testede leker basert på den nyeste pedagogiske forskningen, fra babyer til skolealder. Men det viktigste er: å leke med Smoby-produkter er rett og slett kjempegøy!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Smoby Chef Corner Restaurant
5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Smoby Chef Corner Restaurant
Smoby Chef Corner Restaurant
2882 kr