Smoby Bubble Go Pink
  • Smoby Bubble Go Blå

Pris
971 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A185083

Smoby Bubble Go Pink
Innovativ 2-i-1 gåbil fra Smoby

Bubble Go har mange flotte funksjoner: Du kan bruke Bubble GO enten som en gåvogn eller som en gåbil for å fremme ditt barns motoriske ferdigheter. Bubble Go kan tas i bruk fra 6 - 15 måneder: der ergonomiske samt bekveme setet byr på optimal sittekomfort. Skyvestangen er integrert i setet og koblet til hjulene. Det patenterte skyvesystemet gjør det mulig for foreldrene å ta over styringen. Ganske praktisk: en flaskeholder ved skyvestangen

En justerbar sikkerhetssele og en solskjerm får du med på kjøpet Det er også mulig å montere et spennende ekstra leke på skyvestanga for å gjøre turen enda mer stass.

Anbefalt alder: fra ca. 16 måneder Gåbilen har store, myke hjul som ikke skramler og et justerbart sikkerhetsbelte som holder barnet på plass. Den lille gåbilen har et praktisk oppbvaringsrom til viktige leker under setet. Du kan også sette batterier i bilen slik at den får et horn med lyd. En kjempefin lekebil til både nybegynnere og mer erfarne små bilførerer!

Detaljer:
  • Mål: 63 x 35 x 55 cm
  • Anbefalt alder: fra 6 månederOm Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Barn er eksperter på å utforske! De forstår og opplever verden gjennom spill og lek, og å prøve nye ting. Derfor er det viktig med sikre leker tilpasset barnets alder. Smoby Toys er eksperter på testede leker som passer med den nyeste pedagogiske forskningen for barn fra babyalder opp til de begynner på skolen. Med det viktigste er: Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Bubble Go Pink
971 kr
Toppmerker