Smoby Bubble go Original
Pris
1423 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A276529

EAN: 3032167201058

Smoby Bubble go Original
Denne teksten er automatisk oversatt.
Bubble Go Original er egnet for motorisk utvikling av barnet, en ekte allrounder: det er en spillstasjon, barnevogn, sklie og babyvandrer alt i ett.

Fra den sjette måneden til, er denne pjutten -Vennlig speedster følger ungdommene med å bli mobile trinn for trinn. Sikkerhetsutstyr som ikke lenger er behov for, kan gradvis fjernes i tråd med barnets utvikling. -
Enten som en praktisk vogn for spennende utflukter, eller bare for å sitte og leke, er Bubble Go Original en ekte allrounder med sin kantfrie sikkerhetsstang, det komfortable bøtte setet med justerbart rygg, brede fotstøtter og den avtakbare trykkstangen. I denne fasen gjør en spesiell foldemekanisme det enkelt å åpne og lukke sikkerhetsstangen, og lydhornet med tre morsomme lyder gir mye moro. Hvis ønsket om å stå på egne bein er stort, blir den trofaste følgesvennen til og med et vandringshjelpemiddel. De første trinnene kan øves med håndtaket på ryggstøtten.

Fra omtrent sin første bursdag kan beskyttelsesstangen fjernes i noen få enkle trinn, og de små kan begynne å kjøre på egen hånd.

Detaljer:
  • dimensjoner: 70 x 51 x 62 cm
  • Alder: fra 6 måneder
Om Smoby:
Som en av de mest kjente franske leketøyprodusentene, vet Smoby Toys hva som gjør barn glade og foreldre glade - nyskapende leker som hjelper små å oppdage og trene sine egne evner, fargerike og fulle av ideer. Fordi barn er født oppdagelsesreisende! De forstår og opplever verden gjennom lek og eksperimentering. Derfor er alderstilpassede, trygge leker så viktig. Smoby Toys er en ekspert på testede leker i forkant av pedagogisk forskning, fra babyer til skolebarn. Men det viktigste er: Å leke med Smoby-produkter er rett og slett morsomt!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Smoby Bubble go Original
Gjennomsnittlig produkt vurdering:
1 Vurdering
 
0
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHva er eKomi?
  • 100% uavhengig
  • Helt gjennomsiktig
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Våre Toppselgere

Smoby Bubble go Original
1423 kr