Smoby Bon Appetit Kjøkken, Rød

Smoby Bon Appetit Kjøkken, Rød


Pris
805 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A276471

EAN: 3032163108191

Smoby Bon Appetit Kjøkken, Rød
Kok som en proff på kjøkkenet Bon Appetit av Smoby!

Det kompakte og autentiske barnekjøkkenet i design av et moderne kjøkken, har to kokeplater, stekeovn og hette. En elektronisk lydmodul i et av koketoppene gir realistiske matlagelyder og oppfordrer unge kokker til å lage mat.

Lekekjøkkenet er også utstyrt med kjøleskap, vask med kran og en espressomaskin med forskjellige kapsler for te og kaffe. Det omfattende tilbehøret kan enkelt lagres i en av de mange hyllene. Spillutstyret inneholder en kasserolle med lokk, tallerkener, bestikk, koketopp, tomme matesker, glass, kopper og en panne.

Detaljer:
  • Mål (LxBxH): 52,1 x 32,5 x 95,7 cm
  • Spillutstyret inneholder en kasserolle med lokk, tallerkener, bestikk, koketopp, tomme matesker, glass, kopper og en panne.
  • Anbefalt alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!


Om Smoby:
Som en av Frankrikes mest kjente leketøyprodusenter, vet Smoby Toys hva som gjør barn og foreldre glade - orginale leker som hjelper de små til å utforske og trene sine egne evner, glade og fargerike og fulle av ideer. Barn er eksperter på å utforske! De forstår og opplever verden gjennom spill og lek, og å prøve nye ting Derfor er det viktig med sikre leker tilpasset barnets alder. Smoby Toys er eksperter på testede leker som passer med den nyeste pedagogiske forskningen for barn fra babyalder opp til de begynner på skolen. Med det viktigste er: Det å leke med produkter fra Smoby er faktisk veldig gøy!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Bon Appetit Kjøkken, Rød
Smoby Bon Appetit Kjøkken, Rød
805 kr