Smoby Black & Decker Arbeidsbenk med verktøyskasse 3-i-1

Smoby Black & Decker Arbeidsbenk med verktøyskasse 3-i-1


Pris
311 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A185013

Smoby Black & Decker Arbeidsbenk med verktøyskasse 3-i-1
3-i-1 arbeidsbenk fra Black & Decker en en stilig og mobil arbeidsbenk som kan gjøres om til en trolley.

Perfekt for de yngste snekere, smidig og enkel å dra med seg ut på tomten. Arbeidsbenken er enkel å klappe sammen og garanterer mange timers rolig lek og moro. Settet inneholdet 19 virkelighetsnære tilbehør slik som verktøyskasse, ulike verktøy og en arbeidsbenk.

Denne velutstyrte arbeidsbenken er perfekt for den entusiastiske lille håndtverkeren! Benken er stødig og byr på mange timers moro smatidig som den hjelper ditt barn å utvikle sin motorikk!Detaljer:
  • Inklusive Black & Decker verktøyskasse
  • Mål: 30 cm x 31,5 cm x 58 cm
  • Anbefalt alder: fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!


Om Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Black & Decker Arbeidsbenk med verktøyskasse 3-i-1
311 kr
Toppmerker