Ekstra rabatt: leker!⚽🎯
Ekstra rabatt: leker! ⚽🎯
Bare i dag:
12% app | 10% på nett
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
Smoby Black and Decker Center Arbeidsbenk med verktøy

Smoby Black and Decker Center Arbeidsbenk med verktøy


Pris
1193 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A140434

EAN: 3032163607014

Smoby Black and Decker Center Arbeidsbenk med verktøy
Black and Decker Center er en stabil arbeidsbenk for alle bygginteresserte små snekkere der hjemme! Benken ser veldig realistisk ut og kommer med ganske mye ulike tilbehør.

Med benken følger ulike verktøy som hammere, skruer, bolter, brikker, sag, muttere, drill, skiftnøkler, skruetrekker, justerbar linjal og mye mer. Denne arbeidsbenken lar barnet ditt utforske håndverkeren i seg! Benken er stødig og byr på mange timers moro smatidig som den hjelper ditt barn å utvikle sin motorikk!

Denne velutstyrte arbeidsbenken er perfekt for den entusiastiske lille håndverkeren!

Detaljer:
  • Mål: (LxBxH): 60 cm x 34 cm x 103 cm
  • Anbefalt alder: passer for barn fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!


Om Smoby:
Smoby er et fransk merke som produserer solide plastleker som passer for både inne- og utendørslek. Hvorfor ikke pryde hagen med en stødig sklie med barnas favorittmotiv fra Disney? Eller en fint detaljert lekestue i glade farger som garantert kommer til å innby til lek i mange år fremover. Med robuste ergonomisk utviklede leker fra Smoby for innendørs- og utendørs bruk blir leken både morsom og lærerik. En Smoby sklie og Smoby lekestue forgyller utendørsleken både for store og små. Det franske merket Smoby inngår i Simba Dickie-konsernet som er kjent for sine fargeglade plastleker i forskjellige former for barn i alle aldre. De har alltid fine motiv som for eksempel Disneys venner, og lekene er ergonomisk utviklet for å passe små nysgjerrige hender. Smoby tilbyr heftige tråbiler og trehjulinger som kan justeres i takt med at barnet vokser. Plastlekene er UV-behandlede for å stå imot vær og vind, noe som garanterer år av morsom pedagogisk lek for de små ute i hagen.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Black and Decker Center Arbeidsbenk med verktøy
1193 kr