Smoby Baby Nurse - Elektroniske Dukke Pleie-stasjon

Smoby Baby Nurse - Elektroniske Dukke Pleie-stasjon


Pris
712 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-5 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A276457

Smoby Baby Nurse - Elektroniske Dukke Pleie-stasjon
Denne flotte elektroniske dukkepleiestasjonen er fantastisk, fordi omsorgssenteret fra Smoby tilbyr mange forskjellige funksjoner: Bare slå på den, så vil din lille elskede fortelle hva den trenger fra deg: enten det er en klem, babygrøten, en bandasje - eller kanskje han bare vil leke med deg? - Realistiske babylyder og lysfunksjoner viser deg veien.

Flere tilbehør er tilgjengelige for kjærlig pleie av dukken: Melkeflaske, febertermometer, gips, sprøyte, skje, drikkekopp, bleie og alle slags glass og flasker. Leveres med en 32 cm babydukke og den elektroniske kontrollenheten.

Detaljer:
  • Mål: 56 x 36 x 52 cm
  • Justerbar soveplass: 28 cm, 33 cm und 38 cm
  • Tilbehør: Melkeflaske, febertermometer, gips, sprøyte, skje, drikkekopp, bleie, krukker, flaske, en 32 cm babydukke og et elektronisk kontrollpanel
  • Passer til dukker med en lengde på opptil 42 cm
  • Batterier: Krever 2 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Anbefalt alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!


Om Smoby:
Som en av Frankrikes mest kjente leketøyprodusenter, vet Smoby Toys hva som gjør barn og foreldre glade - orginale leker som hjelper de små til å utforske og trene sine egne evner, glade og fargerike og fulle av ideer. Barn er eksperter på å utforske! De forstår og opplever verden gjennom spill og lek, og å prøve nye ting. Derfor er det viktig med sikre leker tilpasset barnets alder. Smoby Toys er eksperter på testede leker som passer med den nyeste pedagogiske forskningen for barn fra babyalder opp til de begynner på skolen. Med det viktigste er: Det å leke med produkter fra Smoby er faktisk veldig gøy!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Smoby Baby Nurse - Elektroniske Dukke Pleie-stasjon
712 kr
Toppmerker