Silver Cross liggedel Wave Charcoal
-36%
Variant:
 • Silver Cross Wave bæreseng skifer
 • Silver Cross liggedel Wave Charcoal

Veil. pris¹
4999 kr
Pris
3189 kr
Fri frakt
Du sparer
1810 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303918

EAN: 5055836919144

Silver Cross liggedel Wave Charcoal
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fleksibilitet
Forventer du tvillinger og vil ha en fleksibel og vakker søskenbarnevogn? Med vår ekstra Wave-vogn kan du enkelt konvertere Wave til en vakker tvillingvogn. Kombiner bæresengen som inngår i grunnpakken med denne ekstra Wave-babysengen, og få et praktisk dobbelt system der dine små kjære kan ligge som på skyer.

To bæresenger gjør Wave-barnevognen din til en slank tvillingvogn. Vår patenterte One Plus One ™ -system gjør enkelt en barnevogn til et dobbelt system. Vår bølgevogn er vanligvis. Silver Cross Høy kvalitet og ekstremt elegant med den nyeste teknologien og funksjonene. evolusjon Design-modellen er også elegant og stilig med et engelsk preg. Takket være sol- og vindbeskyttelse er babyen din beskyttet og trygg i all slags vær.

Våre høykvalitets Wave-babyseng er utstyrt med en meshinnsats og gir derfor god luftsirkulasjon. Så den støtter temperaturreguleringen til din lille prinsesse eller din lille prins på en naturlig måte.

Tekniske detaljer:
 • Avtakbar hette
 • Egnet fra fødselen, opp til 25 kg
 • Utvendige dimensjoner på vogn (lengde x bredde x høyde): 83 x 44 x 26 cm (uten hette)
 • Innvendige vognmål (lengde x bredde x høyde): 71 x 31 x 17 cm
 • Vekt bæreseng: 4,2 kg
 • Yttertrekk / materiale: Polyester
 • Vogn i fôr / Materiale: Naturlig bambus
 • Toppdeksel til madrass / Materiale: Naturlig bambus
 • Pleieinstruksjoner: 30 ° C håndvask
Leveringsomfang:
 • Carcot
 • Baldakin
 • Beskyttelsesdeksel

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross liggedel Wave Charcoal
4.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross liggedel Wave Charcoal
Silver Cross liggedel Wave Charcoal
Veil. pris¹ 4999 kr
3189 kr