Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
-28%
Variant:
 • Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
 • Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
 • Silver Cross Travel barnevogn Jet 3 Black
 • Silver Cross Reisevogn Jet 3 Silver

4302 kr
Pris
3098 kr
Fri frakt
Du sparer
1204 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A303766

EAN: 5055836918222

Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
Fra fødselen til 15 kg

Vår ultrakompakte, hyttegodkjente barnevogn!
Med ny forbedret seteergonomi, høyere rygg for babykomfort, forbedret firehjulsoppheng og bredere dekk for ekstra stabilitet, fortsetter Jet å være den ultimate reisefølge.

Reis i første klasse!
Silver Cross Jet har nettopp mottatt en spesialutgaveoppgradering! Den nye Jet Ocean har eksklusive tekstiler av blått garn i blått, som matcher en stilig grafittramme og tofargede detaljer i kakao kunstlær.

Liten, lett og smidig
Den splitter nye buggy fra Silver Cross kan brettes så liten at den lett kan tas som håndbagasje på flyet. Den ultrakompakte sammenleggingen tilsvarer størrelsen på bagasjebagasjen på fly, slik at buggyen ikke trenger å sjekkes inn som spesialbagasje. som en vogn. Buggyen kan lett trekkes, som en liten koffert. Med en vekt på 5,9 kg er Jet også en absolutt lettvekt og passer for barn fra 0 til ca. 15 kg.

Den justerbare W aden-støtten gir den lille den største komforten. Kalesjen til Jet vår har UPF50 + solbeskyttelse og en stor ventilasjonsåpning. Dette holder den lille prinsessen eller prinsen din fin og kul selv når du reiser. Den har også et visningsvindu slik at mamma og pappa kan holde et våkent øye med den sovende kjære.

Legg til testvinnerne våre (ADAC / StiWa) Silver Cross babybærer Dream eller den nye Simplicity Plus babybæreren og få en komplett reisesystem med Jet (selges separat).

Tekniske detaljer:
 • Sammenleggbar størrelse (lengde x bredde x høyde): 55 cm x 30 cm x 18 cm
 • Barnevognsstørrelse (lengde x bredde): 90 cm x 54 cm
 • Barnevognhøyde: 96 cm
 • Passer fra fødsel til 15 kg
 • Buggy vekt: 5,9 kg
 • Dekk type: Gummihjul
Leveringsomfang:
 • Buggy Jet
 • Myggnett
 • Bærehåndtak
 • Beskyttelsesdeksel
 • Handlekurv
 • Individuelt justerbare og polstrede stropper
 • Regntrekk

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
5
64 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 50
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
4302 kr
3098 kr