Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
Variant:
 • Silver Cross Buggy Jet Special Edition Ocean Sea blue
 • Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
 • Silver Cross Travel barnevogn Jet 3 Black
 • Silver Cross Reisevogn Jet 3 Silver

Pris
4140 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A338480

EAN: 5055836919335

Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
Denne teksten er automatisk oversatt.
Vår ultrakompakte, hyttegodkjente barnevogn har nettopp fått en oppgradering!

Med ny forbedret setergonomi og høyere ryggstøtte for babykomfort og forbedret 4-hjulsoppheng og bredere dekk for økt stabilitet, fortsetter Jet å være den ultimate reisefølget.

Nå tilgjengelig i en helt ny spesialutgave. Vår Jet Eclipse har 3D-støpte stoffer, en høyglans svart ramme og vakre rosegulldetaljer.

Reis førsteklasses!

Vår ultrakompakte, hyttegodkjente reisevogn!
Med ny forbedret setergonomi, høyere ryggstøtte for babykomfort, forbedret 4-hjulsfjæring og bredere dekk for økt stabilitet, fortsetter Jet å være den ultimate reisefølget.

Reis førsteklasses!
Silver Cross Jet har nettopp fått en spesialutgaveoppgradering! Den nye Jet Mist har eksklusive mergelgarnstoffer i grått, som matcher et stilig sølvchassis og tofargede lærdetaljer.

Liten, lett og smidig
Den splitter nye vognen fra Silver Cross kan foldes så lite at det enkelt kan tas med som håndbagasje på et fly. Den ultrakompakte foldingen tilsvarer størrelsen på kabinbagasjen på fly, slik at buggyen ikke må sjekkes inn som spesialbagasje.

Den er frittstående når den er sammenslått og kommer med et matchende beskyttelsesdeksel som gjør den se ut som en vogn. Buggyen kan trekkes ganske enkelt, som en liten koffert. Med en vekt på 5,9 kg er Jet også en absolutt lettvekter og passer for barn fra 0 til ca. 15 kg.

Den justerbare W aden-støtten gir den lille den beste komforten. Baldakinen til Jet vår har UPF50+ solbeskyttelse og har en stor ventilasjonsåpning. Dette holder den lille prinsessen eller prinsen din fin og kjølig selv når du reiser. Den har også et visningsvindu, slik at mamma og pappa kan holde et våkent øye med den sovende kjæresten deres.

Tekniske detaljer:
 • Fallbar størrelse (lengde x bredde x høyde): 55 x 30 x 18 cm.
 • Buggy størrelse (lengde x bredde): 90 x 54 cm
 • Servehøyde: 96 cm
 • Passer fra fødsel til 15 kg
 • Buggyvekt: 5,9 kg
 • Type dekk: gummihjul
Leveringsomfang:
 • Buggy Jet
 • Bærehåndtak
 • Beskyttelsesdeksel
 • Handlekurv
 • Individuelt justerbare og polstrede stropper
 • Regntrekk

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
5
64 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 50
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
Silver Cross Buggy Jet Special Edition Eclipse
4140 kr