Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle extra poeng
00
tim
00
min
00
sek
Samle extra poengi
Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon
Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon

Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon


Pris
5755 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304006

Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon
Denne teksten er automatisk oversatt.
Babybilsetet Dream i-Size fra Silver Cross skinner i den nåværende testen av ADAC (utgave 11/2020) og scorer 1,5 (BRA).

Dream babybilsetet er et ekte premiumprodukt og tilbyr best sikkerhet og komfort for den lille. Den passer for nyfødte opptil ca. 13 kg, dvs. ca. 9 til 12 måneder. De miljøvennlige bambusmaterialene sørger for god pusteevne og regulerer babyens temperatur.

Den indre polstringen kan fjernes når barnet ditt vokser, slik at spedbarnsbæreren alltid har den ideelle passformen. Setet er dekorert med broderte mønstre, Silver Cross-emblemet og et lite britisk flagg, som understreker den engelsk-elegante designen. Spedbarnsbæreren overholder den europeiske DIN-standarden og den nye i-Size-generasjonen.

Produktdetaljer:
 • Fra fødsel til ca. 13 kg (40 til 85 cm)
 • Med avtakbar nyfødt innsats
 • Firfold, sidebeskyttelse
 • Nakkestøtte med 5 posisjoner
 • 5- punktsikkerhetssele
 • I samsvar med europeisk DIN-standard
 • Ny i-Size-generasjon
 • Installasjon med ISOFIX eller sikkerhetsbelte
 • 5 håndtaksposisjoner
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 69 x 46 x 58,5 cm
 • Vekt: 8,12 kg
 • Trekk avtakbart og vaskbart ved 30 ° C
Basestasjonen Dream i-Size
Silver Cross bilseter kan festes enkelt i bilen av Isofix. De er utstyrt med tydelige mekanismer som skifter fra rødt til grønt når setet er riktig installert.

I tillegg er det en QR-kode på hvert sete til en app som forklarer driften av den respektive modellen i 5 enkle trinn. Dette betyr at du har all informasjonen lett tilgjengelig, selv når du er på farta.

I-Size-basen er akkurat som Dream, enkel å bruke. Den festes enkelt til bilsetet ditt med et enkelt klips og gir et trygt og praktisk alternativ til vanlige sikkerhetsbelter. I-Size basestasjon festes til bilens Isofix-feste og lover optimal sikkerhet og enkel installasjon i bilen. Basestasjonens riktige passform kan når som helst kontrolleres med tre indikatorer og gir deg følelsen av full sikkerhet.

Produktdetaljer Basestasjon:
 • Enkel installasjon i bilen
 • Enkel håndtering på grunn av klipsystem
Leveringsomfang:
 • Babysete 0 +
 • Avtakbar hette
 • Avtakbar pute
 • 5-punkts sele
 • Isofix Basestasjon Dream i-Size

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon
5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon
Silver Cross Baby sete Dream i-Size Donnington inkludert Isofix basestasjon
5755 kr