sigikid ® ta sauer grønn
Pris
228 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291759

EAN: 4001190392315

sigikid ® ta sauer grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"åtte produkter, rettferdige og ansvarlige produserte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk krevende design er grunnlaget som sigikid skapelsen av serien ""Green"" er basert på.

Alle stoffene som brukes i denne serien er 100% organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbasert og kjemisk sikker. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Det søte lille lammet er laget av myk vevd plysj og en veldig pen antikk rosa struktur. Svette - alt organisk bomull - hodet er fylt med 100% jomfru saueull. Den omtrent 13 cm høye gripen er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet til babyens første våkne faser. De søte, små sauene med den knyttede bøkvedringen er klare til å bli utforsket med alle sanser. Det fantastisk glatte treverket gir haptisk variasjon. Den innebygde raslingen er også kjempegøy - en stor belønning for vellykkede gripeforsøk. Alle materialer er av utførelse av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Bøkvedringen kan fjernes og rengjøres med en fuktig klut før vask. Halsduken er godt festet, slik at svelging ikke er mulig.

Babyleketøyet anbefales for å gripe og skramle fra 3. måned av livet Design. sigikid Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til mer kosete og fargerike helt fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 13 x 6 x 7 cm
  • Materiale utenfor: 100% organisk bomull
  • Materiale inne: 100% ny ull
  • Stell: fjern tredeler før vask
  • Alder: fra 0 måneder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® ta sauer grønn
228 kr