I appen: 30% på mote OUTLET
I appen: 30% på mote OUTLET
Bare i dag:
APPNO6817
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
sigikid® strikket duk kanin Grønn

sigikid® strikket duk kanin Grønn


Pris
470 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292228

EAN: 4001190393268

sigikid® strikket duk kanin Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, produsert rettferdig og ansvarlig, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter stor verdi når de lager serien ""Green"".

Alle tekstiler som brukes i denne serien er 100 % organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfruull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbaserte og kjemisk sikre. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Schnuffeltuch er laget av et mykt strikket stoff laget av organisk bomull, hodet er mykt fylt med 100% jomfru saueull. Den søte kaninen med sine broderte øyne og vennlige smil er babyens første venn, koseleke og babyleketøy på samme tid. De knyttede armene og bena, så vel som de lange ørene, gjør babyen diende og er lett å forstå. Denne spesielle koseduken blir dermed en uunnværlig følgesvenn og talsmannen for barnet, ofte langt utover babyalderen. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Den blå kluten er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. De ca. 28 cm stor koseklut anbefales fra fødselen av.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester innen produktutvikling og produksjon i samsvar med leketøyedirektivet 2009/48 / EF. Dermed forblir sigikid tro mot sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 28 x 21 x 6 cm
  • Materiale utenfor: 100% økologisk bomull
  • Materiale på innsiden: 100% saueull
  • Stell: Ullvaskesyklus
  • Alder: fra 0 måneder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid® strikket duk kanin Grønn
470 kr