sigikid® strikkegriperkanin Grønn
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® gripende kanin blå, grønn
  • sigikid ® ta sauer grønn
  • sigikid® strikkegriperkanin Grønn
  • sigikid ® Griffin løve Grønn
  • +9

Veil. pris¹
238 kr
Pris
226 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
12 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292231

EAN: 4001190393275

sigikid® strikkegriperkanin Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, produsert rettferdig og ansvarlig, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter stor verdi når de lager serien ""Green"".

Alle tekstiler som brukes i denne serien er 100 % organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfruull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbaserte og kjemisk sikre. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Den søte kaninen med broderte øyne og vennlig smil er laget av et mykt strikket stoff laget av økologisk bomull og fylt med 100% jomfru saueull. Den ca 16 cm høye gripen er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet for babyens første våkne faser. Den lyseblå og hvite stripete kaninen med de lange ørene er klar til å bli utforsket med alle sanser. En spesiell morsom funksjon er den innebygde raslingen - en fantastisk belønning for vellykkede grep. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Den blå kluten er godt festet slik at svelging ikke er mulig. Babyleketøyet anbefales for å gripe og rasle fra de er 3 måneder.

sigikid legger spesiell vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester innen produktutvikling og produksjon i samsvar med leketøyedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 16 x 8 x 5 cm
  • Materiale utenfor: 100% økologisk bomull
  • Materiale på innsiden: 100% saueull
  • Stell: Ullvaskesyklus
  • Alder: fra 3 måneder
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid® strikkegriperkanin Grønn
4.5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid® strikkegriperkanin Grønn
sigikid® strikkegriperkanin Grønn
Veil. pris¹ 238 kr
226 kr