sigikid ® Schnuffeltuch sau, grønn

sigikid ® Schnuffeltuch sau, grønn


Pris
307 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291255

EAN: 4001190392292

sigikid ® Schnuffeltuch sau, grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, rettferdige og ansvarsfullt produserte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er det grunnleggende som sigikid skapelsen av serien ""Green"" er basert på.

Alle tekstiler som brukes i denne serien er 100 % organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbasert og kjemisk sikker. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Schnuffeltuch er laget av en myk vevd plysj og en veldig pen antikk rosa struktur. Svette - alt organisk bomull - hodet er fylt med 100% ren ny saueull. Den søte lille sauen med de broderte øynene og det vennlige smilet er babyens første venn, kosete leketøy og babyleketøy på samme tid. De knyttede armene og beina, så vel som de lange ørene, gjør at babyen suges og er lett å gripe. Dermed blir denne spesielle kosekluten en uunnværlig følgesvenn og dyne for barnet, også utover babyalderen.

Alle materialer er av utførelse av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Halsduken er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. Vi anbefaler kosekluten, som er omtrent 23 cm i størrelse, fra fødselen av. sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester under produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. I mer enn 50 år har selskapet fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til familiene mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 23 x 18 x 8 cm
  • Materiale utenfor: 100% organisk bomull
  • Materiale inne: 100% ny ull
  • Rengjøring: Ullvasksyklus ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
>"

Tilbehør

Pris
228 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® Schnuffeltuch sau, grønn
307 kr