Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

sigikid® Schnuffeltuch Hügge Hug
For øyeblikket utsolgt

sigikid® Schnuffeltuch Hügge HugPris
260 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291253

EAN: 4001190392193

sigikid® Schnuffeltuch Hügge Hug
Denne teksten er automatisk oversatt.
Å glede seg over de lykkelige øyeblikkene i hverdagen, kosing, glede - med Hügge Hug, den fløyelsaktige myke hunden med de myke ørene og det trendy denim-utseendet, det er enkelt. Fra griperen til musikkboksen til den kosete puten, inkluderer denne gaveserien alle artikler for behovene til babyer og småbarn. Den kosete myke kosekluten er en første venn og uunnværlig følgesvenn enten du er på vei i barnevognen eller hjemme på barnerommet - ofte utover babyalderen!

De lange hundeørene og de knyttede potene gir fantastiske gripemuligheter og jeg aden for suging, kos og kos. Sennepsfarget ledningsnekke er godt festet slik at svelging ikke er mulig. Kosekluten av høy kvalitet tåler også hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Hodehodet er mykt foret med hygienisk polyestervatt. De mørke øynene og snuten er brodert. De ca. 24 cm stor koseklut er ideell som konstant ledsager og første babyleketøy og egner seg fra fødselen av. Dermed er det en ideell gave til fødsel eller dåp. sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design.

Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med Toy Safety direktiv 2009/48 / EC. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til familiene mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 24 x 18 x 10 cm
  • Materiale utenfor: 50% polyester , 28% bomull, 22% organisk bomull
  • materiale inne: 100% polyester
  • Rengjøring: vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere