Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

sigikid ® Schnuffeltuch Hoppe Dot
For øyeblikket utsolgt

sigikid ® Schnuffeltuch Hoppe DotPris
471 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291774

EAN: 4001190392490

sigikid ® Schnuffeltuch Hoppe Dot
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med den godmodige ponnien i et trendy rosa flekkete utseende, elsker små jenter hesten og er bokstavelig talt i vuggen! Fra gripe til musikkboks til nakkepute, alle artikler rundt behovene til babyer og småbarn kan finnes i denne gaveserien.

Den pene lille hestete snusduken laget av beige-farget sløyfestoff og en veldig mykt jacquardstoff i bærfarget prikkete mønster er en fantastisk hjelper til å sovne, en trøster og første venn av babyen og derfor en uunnværlig følgesvenn enten du er på vei i barnevognen eller hjemme på barnerommet - ofte utenfor babyen alder! Med sine 24 cm har kosekluten en perfekt størrelse for små barnehender og er allerede egnet som det første babyleketøyet fra fødselen. Derfor er det en ideell gave til fødsel eller dåp. De fire knutede hjørnene på duken gir fantastiske gripemuligheter og laken til suging, kos og kos. Og hvis den lille hesten blir skitten, legg den i vaskemaskinen. Kosekluten av høy kvalitet tåler også hyppig vask ved 30 ° C i vaskemaskinen. Den oransje fargede halsduken er godt festet slik at den ikke kan svelges. Dyrets hode er mykt foret med hygienisk polyestervatt. Hestens ansikt er kjærlig brodert.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til mer kosete og fargerike helt fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 24 x 17 x 11 cm
  • materiale utenfor: 64% bomull, 28% organisk bomull, 8% polyester
  • materiale inne: 100% polyester
  • Stell: Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere