Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
kopier kode her:
MOTDA1066
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
Pris
497 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292149

EAN: 4001190251407

sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med en størrelse på ca 30 x 24 x 11 cm gir denne blå ryggsekken nok plass til en drikkeflaske, matboks og din favoritt leker eller leketøy.

Enten for barnehage eller familieutflukter - barnas ryggsekk med Påført hundelapp er derfor alltid den ideelle følgesvenn. Hovedrommet er enkelt å åpne med en toveis glidelås, en annen liten lomme, som er festet i frontområdet, kan også lukkes med glidelås og gir plass til nøkler eller andre små skatter som ikke må gå seg vill. På grunn av sin lette vekt og polstrede stropper, gir ryggsekken en høy grad av komfort for de yngste. den røde ryggsekken, i klassisk designstil, er laget av resirkulerte plastflasker.
Den 100% resirkulerte REPREVE®-polyester er ekstremt sterk og miljøvennlig da polyestergarnet er hentet fra plastflasker som tidligere ble fisket fra havet. Så når du kjøper en ryggsekk, hjelper du personlig med å beskytte miljøet og redusere plastforurensningen i sjøen. Dette forhindrer at skulderstroppene glir av. Barnehagesekken har et bredt bærehåndtak slik at den også enkelt kan festes til en krok. Det slitesterke polyesterstoffet er fritt for kjemisk lukt, ekstremt robust og smussavvisende. Skulle sekken likevel bli skitten, kan den lett vaskes av med en fuktig klut. Den har en fôr av høy kvalitet på innsiden.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester innen produktutvikling og produksjon i samsvar med gjeldende standarder. Dermed er det sant å sigikid sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 24 x 11 cm
  • Materiale utenfor: 100% resirkulert Repreve polyester 450D
  • Materiale innvendig: 100% resirkulert Repreve polyester 150D
  • Rengjøring: vaskes med en fuktig klut
  • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Fare for kvelning på grunn av lange snorer!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
497 kr