I dag: 10% rabatt før vinterferien ❕
I dag: 10% rabatt før vinterferien ❕
kopier koden her:
SNVF8619
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabatten
sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
Bærekraftig
Pris
414 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292149

EAN: 4001190251407

sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med en størrelse på ca 30 x 24 x 11 cm gir denne blå ryggsekken nok plass til en drikkeflaske, matboks og din favoritt leker eller leketøy.

Enten for barnehage eller familieutflukter - barnas ryggsekk med Påført hundelapp er derfor alltid den ideelle følgesvenn. Hovedrommet er enkelt å åpne med en toveis glidelås, en annen liten lomme, som er festet i frontområdet, kan også lukkes med glidelås og gir plass til nøkler eller andre små skatter som ikke må gå seg vill. På grunn av sin lette vekt og polstrede stropper, gir ryggsekken en høy grad av komfort for de yngste. den røde ryggsekken, i klassisk designstil, er laget av resirkulerte plastflasker.
Den 100% resirkulerte REPREVE®-polyester er ekstremt sterk og miljøvennlig da polyestergarnet er hentet fra plastflasker som tidligere ble fisket fra havet. Så når du kjøper en ryggsekk, hjelper du personlig med å beskytte miljøet og redusere plastforurensningen i sjøen. Dette forhindrer at skulderstroppene glir av. Barnehagesekken har et bredt bærehåndtak slik at den også enkelt kan festes til en krok. Det slitesterke polyesterstoffet er fritt for kjemisk lukt, ekstremt robust og smussavvisende. Skulle sekken likevel bli skitten, kan den lett vaskes av med en fuktig klut. Den har en fôr av høy kvalitet på innsiden.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester innen produktutvikling og produksjon i samsvar med gjeldende standarder. Dermed er det sant å sigikid sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 24 x 11 cm
  • Materiale utenfor: 100% resirkulert Repreve polyester 450D
  • Materiale innvendig: 100% resirkulert Repreve polyester 150D
  • Rengjøring: vaskes med en fuktig klut
  • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Fare for kvelning på grunn av lange snorer!

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Resirkulert materiale

Resirkulert materiale hentes fra resirkulerte avfallsprodukter. For eksempel kan nytt plastgarn hentes fra PET-flasker for produksjon av tekstiler. Gjenvinning er dermed med på å gi søppel som allerede er i omløp et nytt liv. I tillegg krever resirkuleringsprosessen vanligvis mindre energi, kjemikalier og vann enn produksjon av nye materialer. Forseglingene som identifiserer produkter laget av resirkulert materiale inkluderer for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-merket.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
sigikid ® Ryggsekk blå Grønn
414 kr