Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle nå
00
tim
00
min
00
sek
sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® Patchwork Sheep Green
  • sigikid ® Patchwork Lion Green
  • sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
  • sigikid ® Patchwork Fox Green

Pris
569 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330706

EAN: 4001190395552

sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på i skapelsen av serien GREEN .

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene fra sertifisert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologiske og helsesikre.

Patchwork-koselekene i Green-kolleksjonen overbeviser store og små med den høykvalitets materialblandingen, de behagelige fargene og spesielt med deres barnevennlige design. Patchwork-enhjørningen laget av hvit vevd plysj, gyldent horn og med fargerike aksenter på man, hale og hover er fantastisk kosete.
Med en størrelse på ca. 31 cm og det myke ullfyllet er enhjørningen allerede anbefalt for babyer fra fødselen av. Det er derfor en ideell gave til fødsel eller dåp. De lange beige krøllede armene og bena gir det lille dyret den typiske sigikid-flinger-toppen. Små babyhender kan gripe kosedyret fantastisk i armer, ben, ører og horn og deretter utforske det med alle sansene. Når babyen blir eldre, blir koseleken en lojal følgesvenn og lekekamerat til barnet.

Klar for mange fantastiske eventyr med sin lille menneskevenn, den muntre enhjørningen har ikke noe imot å bli skitten. Den kan enkelt vaskes ved 30 ° C i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. Øynene og snuten til kosedyret er kjærlig brodert.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Gjennom akkrediterte testinstitutter gjennomføres det kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTEKLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 31 x 11 x 12 cm.
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull
  • Materiale innside: 100 % virgin ull
  • Rengjøring: Vaskes ved 30 °C
  • li>
  • Alder: fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
sigikid ® Patchwork Enhjørning Green
569 kr