I appen: 30% på mote OUTLET
I appen: 30% på mote OUTLET
Bare i dag:
APPNO6817
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
sigikid® Musikkboks Hoppe Dot

Pris
510 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291775

EAN: 4001190392506

sigikid® Musikkboks Hoppe Dot
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med den godmodige ponnien i det trendy rosa flekkete utseendet, vil små jenter bokstavelig talt bli forelsket i hesten! Fra grabby-leketøy til snuffle-klut og nakkepute, denne gaveserien inkluderer alle artikler for babyer og småbarns behov.

Den søte musikkboksen med en beroligende melodi er omtrent 22 cm høy og er den perfekte ledsager for babyer og småbarn og dermed den ideelle gaven til fødsel eller dåp. Den mekaniske musikalske mekanismen kan startes ved å trekke. Den lille hesten egner seg også veldig godt til lek og kos: Tallrike gripemuligheter som de lange ermene hjelper de små til å utvikle sine motoriske ferdigheter. Musikkboksen kommer med en av fem tilfeldig utvalgte søvnmelodier. For spørsmål om spesielle melodihensyn, vennligst kontakt produsenten. Den oransje farget kluten er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. Øynene er brodert. Kroppen er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask. Leketøyet kan tas ut for vask - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med et binders (se instruksjoner), og leketøyet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C. Musikkboksen er egnet for babyen fra begynnelsen av og blir ofte plassert på mammaens mage før fødselen. Sov godt, kjære elskede!

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til familiene mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 22 x 14 x 10 cm
  • Materiale utenfor: 46% organisk bomull, 43% bomull, 11% polyester
  • materiale inne: 100% polyester
  • Stell: fjern musikkboks før vask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid® Musikkboks Hoppe Dot
510 kr