I appen: 30% på mote OUTLET
I appen: 30% på mote OUTLET
Bare i dag:
APPNO6817
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
sigikid ® musikalsk klokke får Green

sigikid ® musikalsk klokke får Green


Pris
444 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291764

EAN: 4001190392322

sigikid ® musikalsk klokke får Green
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, rettferdige og ansvarsfullt produserte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er det grunnleggende som sigikid skapelsen av serien ""Green"" er basert på.

Alle tekstiler som brukes i denne serien er 100 % organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbasert og kjemisk sikker. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Det søte lille lammet er laget av myk vevd plysj og en veldig pen antikk rosa struktur. Svette - alt organisk bomull - hodet er fylt med 100% jomfru saueull. Den søte rundt 22 cm høye musikkboksen med beroligende melodi er den perfekte følgesvenn for babyer og småbarn. Den mekaniske lekemekanismen kan startes ved ganske enkelt å trekke i bøkvedringen. Lammet egner seg også veldig godt til lek og kos: Tallrike grepsmuligheter som lange armer og ører hjelper de små til å utvikle sine motoriske ferdigheter. Musikkboksen kommer med en av fem tilfeldig utvalgte søvnmelodier. For spørsmål om spesielle melodihensyn, vennligst kontakt produsenten. Halsduken er godt festet slik at den ikke kan svelges. Øynene og munnen er kjærlig brodert. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler selv hyppig vask i ullvaskemaskinen.

Leketøyet er tatt ut for vask - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med et binders (se instruksjoner). Musikkboksen er egnet for babyen fra begynnelsen av og blir ofte plassert på mammaens mage før fødselen. Sov godt, kjære kjære! sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til mer kosete og fargerike helt fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 22 x 14 x 9 cm
  • Innvendig materiale: 100% saueull
  • Materiale utenfor: 100% organisk bomull
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
The musikalsk mekanisme kan ikke komme i hendene på babyer og små barn, og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!"

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® musikalsk klokke får Green
444 kr