sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® musikalsk klokke får Green
  • sigikid ® Frog musikkboks Grønn
  • sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
  • sigikid ® Frog musikkboks Grønn
  • +2

Pris
590 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330586

EAN: 4001190395293

sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når man lager GREEN-serien.
Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Den søte ca. 20 cm høye spilleboksløven med beroligende melodi er den perfekte følgesvennen for babyer og småbarn. Den mekaniske mekanismen kan startes ved ganske enkelt å trekke i bøketreringen.
Den myke løven fylt med ullkuler egner seg også til lek og kos. Utallige gripemuligheter som armer og ben hjelper de minste til å utvikle sine motoriske ferdigheter. De forskjellige myke ytterstoffene i gylden gul, turkis og beigebrun - alle laget av økologisk bomull - gjør spilleboksen så fin og kosete og gir en behagelig og interessant følelse.

Ansiktet til dyret er kjærlig brodert. Nakkeduken er godt festet, slik at det ikke er mulig å svelge. Ved hjelp av en løkke kan leken også festes over vuggen eller krybben (f.eks. ved hjelp av en mobilholder fra sigikid ).

Musikkboksen leveres med en av fem søvnmelodier - tilfeldig valgt. For spørsmål om spesielle melodiønsker, vennligst kontakt produsenten.
De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i vaskemaskinens ullsyklus. For å vaske leketøyet, fjern ganske enkelt sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjoner). Musikkboksen passer for babyen helt fra starten og legges ofte på mammas mage allerede før fødselen.
Sov godt, lille kjære!

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 20 x 11 x 8 cm
  • Materiale innvendig: 100 % virgin ull
  • Materiale utvendig: 100 kbA bomull
  • Vedlikehold: Vaskes ved 30 °C, fjern leketøyet på forhånd
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og småbarn og må settes tilbake i spilleboksen etter vask!

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
4.5
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
590 kr