I appen: 30% på mote OUTLET
I appen: 30% på mote OUTLET
Bare i dag:
APPNO6817
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

sigikid® Musikalsk klokke Boller, sau
For øyeblikket utsolgt

sigikid® Musikalsk klokke Boller, sau


Variant:

Pris
339 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291264

EAN: 4001190392391

sigikid® Musikalsk klokke Boller, sau
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den søte og blide lille sauen gjør babyverdenen litt mer fargerik med sine fargerike aksenter. Fra smokkbåndet til dynen til nakkeputen, alle gjenstander relatert til babyens og småbarns behov finner du i denne gaveserien.

Den søte 24 cm høye musikkboksen med beroligende melodi er den perfekte følgesvenn. for babyer og småbarn, og derfor den ideelle gaven til fødsel eller dåp. Den mekaniske musikalske mekanismen kan startes ved å bare trekke i det røde håndtaket. Den myke, myke lille sauen er også egnet for lek og kos: Mange grepsmuligheter som de lange små armene og ørene hjelper de små med å utvikle sine motoriske ferdigheter. Musikkboksen kommer med en av fem søvnmelodier - valgt tilfeldig. For spørsmål om spesielle melodiønsker, vennligst kontakt produsenten. Halskluten er godt festet, slik at det ikke er mulig å svelge det. Øynene og munnen er brodert. Kroppen er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask. Leken kan fjernes for vasking - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjonene), og leketøyet kan vaskes ved 30 ° C i vaskemaskinen. Musikkboksen er egnet for baby helt fra begynnelsen, og blir ofte plassert på mumens mage allerede før fødselen. Sov godt, lille kjære! sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design.

Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester innen produktutvikling og produksjon i samsvar med leketøyedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 24 x 14 x 10 cm.
  • Materiale utenfor : 63% bomull, 37% polyester
  • Innvendig materiale: 100% polyester
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus ved 30 ° C, ta av musikkboksen før vask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen er avtakbar: Fjern den før vask! Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og småbarn og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere