sigikid multi-animal lion - baby Urban edition

sigikid multi-animal lion - baby Urban edition


Pris
626 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A271853

EAN: 4001190421558

sigikid multi-animal lion - baby Urban edition
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lulo Lumpo - lille løve stor! I denne serien har sigikid ikke spart på ekstravaganse. De tiltalende fargene og den spesielle materialblandingen gjør det kosete leketøyet til kongen av dyrene, og med rette. Kunne du tenke deg en bedre venn for babyen enn en sterk løve? Fra snusduk til musikkboks til multifunksjonell leketøy, denne serien inneholder alle artiklene som dekker behovene til babyer.

Fra 3 måneder begynner babyer å oppdage miljøet med alle sanser. Alt som kan tas tak i blir utforsket omfattende og selvfølgelig tatt inn i munnen. Det fullt utstyrte flerdyret ble spesielt laget for å følge denne viktige babyutviklingsperioden. Ser, hører og ikke minst føler med hender og munn - alle disse stimuli støtter den sunne utviklingen til barnet ditt. Lekeverdien til det kosete leketøyet understrekes av flotte funksjonelle elementer som rangle i halen, en bitende overflate på hånden og en piping i bladet. Manen består av en jacquard av høy kvalitet, som skaper et flott utseende med sin spesielle struktur. Bomullskombinasjonen av stripet trøye og diamantsøm gjør løven umiskjennelig og gir et behagelig preg. Øynene og munnen er brodert.

Alle materialer er behandlet av høy kvalitet og tåler selv hyppig vask. sigikid Spesiell vekt legges på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Så han forblir tro mot sigikid sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BØRN.

Detaljer :
  • Mål: 10 x 11 x 26 cm
  • Materiale: 95% bomull, 5% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 3 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid multi-animal lion - baby Urban edition
626 kr