sigikid ® Mobile Aircraft
Variant:
  • sigikid® Soft-Mobile Sommerfugl
  • sigikid ® Mobile Aircraft

Pris
473 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292316

EAN: 4001190425358

sigikid ® Mobile Aircraft
Denne teksten er automatisk oversatt.
sigikid-mobiler er spesielt detaljerte og tilbyr første underholdning for babyen din i vuggen, i barneseng eller ved stellebordet.

De fire flyene samt skyen i midten er hver for seg festet til en ledning . Flyene er også dekket med fargerikt sigikid-stoff på undersiden, slik at det er en glede for babyen som ligger under å se de fargerike elementene svinge frem og tilbake. De våkne øynene til den nysgjerrige babyen følger alt som beveger seg. Først kjenner de bare igjen omriss, for de første månedene er babyen fortsatt kortsiktig. Senere lærer den lille kjære å skille gjenstander etter farge og form. Han begynner så å strekke ut og se nøye på hva som beveger seg over vuggen. Alle sigikid-mobiler kan enkelt festes til en separat tilgjengelig mobilholder (art.nr. 49002, 75090 eller 40940) ved hjelp av en løkke eller krok. Også tilgjengelig separat er en musikkboks (varenr. 41286) som snur mobilen mens du spiller Brahms 'vuggesang.

Mobiler er et nyttig babyleketøy i løpet av det første leveåret, fordi de fremmer utviklingen av din favoritt. og skjerp sansene. Babyleketøyet er egnet fra fødselen. sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design.
Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merkevaren fulgt sigikid et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde): 32 x 30 x 4 cm
  • innvendig materiale: 100% polyester
  • Pleie: Håndvask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Mobiler er ikke leker! Mobiler brukes bare til optisk stimulering. På grunn av faren for kvelning fra små deler som kan svelges, må Mobile alltid festes utenfor barns rekkevidde.
Mobiler bør alltid plasseres utenfor rekkevidde for babyer og små barn. Så snart barnet ditt har muligheten til å stå opp på hender og knær, bør du fjerne mobilen, da det da er en risiko for at barnet ditt vil bli sammenflettet.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Mobile Aircraft
5
68 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 59
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Mobile Aircraft
sigikid ® Mobile Aircraft
473 kr