Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

sigikid ® Minimusikklokkeugle
For øyeblikket utsolgt
Pris
370 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292076

EAN: 4001190425457

sigikid ® Minimusikklokkeugle
Denne teksten er automatisk oversatt.
Oppmerksomhet Harry Potter fans!

Den søte uglen kommer som standard med en lekemekanisme som spiller Harry Potter-temaet. Den ca. 14 cm høye musikkboksen er den perfekte følgesvenn for babyer og småbarn, og dermed den ideelle gaven til fødsel eller dåp.
Den mekaniske lekemekanismen kan startes ved å bare trekke. Den myke uglen med de store øynene egner seg også til lek og kos. Det gir mange gripende muligheter som bidrar til utvikling av motoriske ferdigheter, for eksempel de lange vingene eller de knyttede ledningene på hodet. De svarte plastøyene er festet med låseskiver på baksiden. En strekkprøve utføres for å bekrefte vedlegget. Dette gjøres ved å trekke i 10 sekunder ved hjelp av en trekkanordning, og dermed bekrefte riktig fiksering. Kroppen er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask. Leken kan fjernes for vasking - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjonene), og leketøyet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Musikkboksen passer til babyen fra begynnelsen og blir ofte plassert på mumens mage før fødselen. Sov godt, lille kjære! sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design.
Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid som et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 14 x 11 x 7 cm
  • materiale: 100 % polyester
  • Rengjøring: normal vaskesyklus ved 30 ° C, fjern spillmekanismen før vask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn, og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Minimusikklokkeugle
5
22 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 17
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere