sigikid ® Minimusikklokkeugle
Variant:
  • sigikid ® Minimusikklokkeugle
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Fox
  • sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse
  • sigikid ® minimusikalske bokshund

Pris
442 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292076

EAN: 4001190425457

sigikid ® Minimusikklokkeugle
Denne teksten er automatisk oversatt.
Oppmerksomhet Harry Potter fans!

Den søte uglen kommer som standard med en lekemekanisme som spiller Harry Potter-temaet. Den ca. 14 cm høye musikkboksen er den perfekte følgesvenn for babyer og småbarn, og dermed den ideelle gaven til fødsel eller dåp.
Den mekaniske lekemekanismen kan startes ved å bare trekke. Den myke uglen med de store øynene egner seg også til lek og kos. Det gir mange gripende muligheter som bidrar til utvikling av motoriske ferdigheter, for eksempel de lange vingene eller de knyttede ledningene på hodet. De svarte plastøyene er festet med låseskiver på baksiden. En strekkprøve utføres for å bekrefte vedlegget. Dette gjøres ved å trekke i 10 sekunder ved hjelp av en trekkanordning, og dermed bekrefte riktig fiksering. Kroppen er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask. Leken kan fjernes for vasking - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjonene), og leketøyet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C.

Musikkboksen passer til babyen fra begynnelsen og blir ofte plassert på mumens mage før fødselen. Sov godt, lille kjære! sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design.
Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid som et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 14 x 11 x 7 cm
  • materiale: 100 % polyester
  • Rengjøring: normal vaskesyklus ved 30 ° C, fjern spillmekanismen før vask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn, og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® Minimusikklokkeugle
442 kr