❤ 8x babypoints ❤
❤ 8x babypoints ❤
Bare i dag:
Shop og spar nå
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
sigikid® Mini strikket duk kanin Grønn

sigikid® Mini strikket duk kanin Grønn


Pris
288 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292233

EAN: 4001190393282

sigikid® Mini strikket duk kanin Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, produsert på en forsvarlig og ansvarlig måte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter stor verdi når de lager serien ""Green"".

Alle stoffene som brukes i denne serien er 100 % organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbaserte og kjemisk sikre. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Schnuffeltuch er laget av et mykt strikket stoff laget av økologisk bomull, hodet er fylt med 100% ren ny saueull. Den søte kaninen med sine broderte øyne og vennlige smil er babyens første venn, koseleke og babyleketøy på samme tid. Den knyttede lyseblå og hvite stripete kluten og de lange ørene gjør babyen diende og er lett å forstå. Denne spesielle koseduken blir dermed en uunnværlig følgesvenn og talsmannen for barnet, ofte langt utover babyalderen. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Den blå kluten er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. Vi anbefaler kosekluta, som er ca 27 cm høy, fra fødselen av.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design og er derfor tro mot sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 27 x 12 x 5 cm
  • Materiale utenfor: 100% økologisk bomull
  • Materiale på innsiden: 100% saueull
  • Stell: Ullvaskesyklus
  • Alder: fra 0 måneder
"

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

sigikid® Mini strikket duk kanin Grønn
sigikid® Mini strikket duk kanin Grønn
288 kr