❤ 10x babypoints ❤
❤ 10x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse

sigikid ® Mini-Musical Clock MousePris
445 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292073

EAN: 4001190424863

sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse
Denne teksten er automatisk oversatt.
Denne søte musikkboksen med en beroligende melodi er den perfekte følgesvenn for babyer og småbarn, og derfor den ideelle gaven til fødsel eller dåp.

Den mekaniske spillmekanismen kan startes ved å bare trekke. Den myke musen med sine fargerike detaljer er også ideell for lek og kos. Det gir mange gripende muligheter som bidrar til utvikling av motoriske ferdigheter, som lange armer og ben. Musikkboksen fungerer også som sovemiddel og kommer med en av fem tilfeldig utvalgte sovemelodier. For spørsmål om spesielle melodiønsker, vennligst kontakt produsenten. Det grønne nekketaket er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. Øynene er brodert. Kroppen er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. De myke myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask.
Du tar ut leketøyet for vasking - bare åpne sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjonene), og leketøyet kan vaskes i vaskemaskinen på 30 ° C.

Musikkboksen er egnet for babyen helt fra begynnelsen og blir ofte plassert på magen til magen før fødselen. Sov godt, kjære!

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design og står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har selskapet fulgt sigikid et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 19 x 9 x 9 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Rengjøring: normal vaskesyklus ved 30 ° C, fjern spillmekanismen før vask
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn, og må settes tilbake i musikkboksen etter vask!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® Mini-Musical Clock Mouse
445 kr