Moterabatt: 20% i shoppen | 25% i appen
Mote: 20% i shoppen | 25% i appen
Bare i dag:
EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

sigikid® Kosedyr kringle alpakka Grønn
For øyeblikket utsolgt

sigikid® Kosedyr kringle alpakka Grønn


Variant:
  • sigikid® Kosedyr kringle alpakka Grønn
    For øyeblikket utsolgt
  • sigikid ® kose leketøysgris Grønn

Pris
443 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291952

EAN: 4001190393435

sigikid® Kosedyr kringle alpakka Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den søte kringle-alpakkaen er en flott snooze-figur og passer fra fødselen og vil raskt bli den pålitelige kameraaden til den lille kjære.

Det sjarmerende koseleken kan sitte godt, bena dingler tilfeldig og følger også gjerne med den daglige rutinen til sin lille venn.
Store, trofaste kikkende øyne og lange, fargerike, svingende ben er kjennetegnene på de kosete lekene med sveitsisk steinfuru-fylling designet av Nina Schloßmacher. Den behagelige duften av sveitsisk steinfuru har en beroligende og avslappende effekt og er også trygg for babyer.
Koselekene ble bevisst designet uten armer, slik at barnet kan trykke mykt leketøy veldig nær seg. På denne måten kan den sveitsiske steinfuren oppfattes best og utvikle effekten.
Den myke bomullspelsen i kombinasjon med fargerike stripete stoffer gir det lille dyret det typiske sigikid Patchwork-utseendet.

Naturlig - bærekraftig - rettferdig - økologisk - organisk:
Bærekraftige produkter, produsert rettferdig og ansvarlig, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter stor verdi når de lager serien ""Green"". Alle stoffene som brukes i denne serien er 100% organiske - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfruull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbaserte og kjemisk ufarlige. Alt materiale behandles til høy standard og tåler hyppig vask i ullvaskemaskinen. Det spesielle ved disse sovehjelpemidlene er den lille sveitsiske furutreposen. Dette blir satt inn i innsiden av koseleken ved hjelp av en lukkbar åpning med borrelås.

Merket sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design og står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn både en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 37 x 10 x 10 cm
  • Materiale utenfor: 100% økologisk bomull
  • Materiale inni: 100% ny ull
  • Rengjøring: Ullvaskesyklus ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere