Forlenget: 10% rabatt 👶
Forlenget: 10% rabatt 👶
Kopier denne koden:
REANO6836
00
tim
00
min
00
sek
Bare i dag!i
sigikid ® kose leketøysgris Grønn
Pris
356 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Hos deg om ca. 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291993

EAN: 4001190393466

sigikid ® kose leketøysgris Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den søte, brune piggyen er en flott snooze-figur, lekekamerat og kosete dyr på samme tid. Den passer fra fødselen og blir raskt det pålitelige kameraet til den lille kjære.

Det sjarmerende børsdyret kan sitte godt, la beina dingle avslappet og er også glad for å følge den daglige rutinen til sin lille venn. .
Store, trofaste, glødende øyne og lange, fargerike svingende ben er kjennetegnene på de små sovende dyrene med sveitsisk steinfurvedre som er utfylt av Nina Schloßmacher. Den behagelige duften av sveitsisk steinfuru har en beroligende og avslappende effekt og er også trygg for babyer.
Koseleken ble bevisst designet uten armer, slik at barnet kan holde koseleken veldig nær seg. På denne måten kan den sveitsiske steinfuren oppfattes best og utvikle effekten.
Den myke bomullspelsen i kombinasjon med fargerike stripete stoffer gir det lille dyret sitt typiske sigikid Patchwork-utseende.

Naturlig - bærekraftig - rettferdig - økologisk - organisk:
Bærekraftige produkter, produsert på en forsvarlig og ansvarlig måte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget for at tegningen av serien ""Green"" er basert. Alle stoffene som brukes i denne serien er 100% organiske - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru fårull brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbaserte og kjemisk ufarlige. Alt materiale behandles til høy standard og tåler hyppig vask i ullvaskemaskinen. Det spesielle ved disse sovehjelpemidlene er den lille sveitsiske furutreposen. Dette settes inn i innsiden av koseleken ved hjelp av en lukkbar åpning med borrelås.

Merket sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design og står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn både en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid som et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 36 x 10 x 10 cm
  • Materiale utenfor: 100% økologisk bomull
  • Materiale på innsiden: 100% ny ull
  • Rengjøring: Ullvaskesyklus ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® kose leketøysgris Grønn
sigikid ® kose leketøysgris Grønn
356 kr