sigikid ® Hånddukke Seppl My little Theatre

Pris
271 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A327842

EAN: 4001190427598

sigikid ® Hånddukke Seppl My little Theatre
Denne teksten er automatisk oversatt.
Løft gardinen for Kasper og vennene hans!

De forseggjorte og kjærlig utformede hånddukkene kan nesten ikke vente med å fortelle om eventyrene sine. Alle som tror at Punch and Judy-showet er et levn fra en fjern fortid, har aldri observert barn under et dukketeater: fascinerte og konsentrerte følger de historiene som fortelles. Spente interjeksjoner er ikke uvanlig. Barn merker at karakterene reagerer på dem og at de derfor ikke bare er passive tilskuere, men til og med kan påvirke det som skjer. Skuespillerne trenger selvfølgelig ikke alltid være en del av en forestilling.
Hånddukker kan også brukes lekent i hverdagen, for eksempel for å rydde i rommet sammen med barnet eller rett og slett for å gjøre mindre historier mer spennende og for å øke barnets oppmerksomhet. Teater og rollespill generelt fremmer konsentrasjonsevne, fantasi og språkutvikling hos barn.

Seppl har på seg brune tradisjonelle bukser og grønn lue, han har et vennlig, brodert ansikt og er ca. 35 cm høy. Figuren kan lekes med av både voksne og barn: Takket være det myke, lette hodet kan selv små barn enkelt holde hånddukken oppreist og dermed demonstrere skuespillerferdighetene sine. Dukkens kropp gir også nok plass til voksne hender. Den elskelige Seppl skjærer ikke bare en fin figur som teaterdukke, men takket være den kosete myke mikroplysjen og hodet mykt fylt med polyestervatt, er han også ideell som en kosedukke å kose på og som sovehjelp.

Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskin. Vi anbefaler hånddukken for barn fra 1 til 8 år.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EF. Varemerket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
Sigikid har i over 50 år fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTEKLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 34 x 15 x 9 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleie: Vaskes ved 30 ° C
  • Alder: Fra 12 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Hånddukke Seppl My little Theatre
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

sigikid ® Hånddukke Seppl My little Theatre
sigikid ® Hånddukke Seppl My little Theatre
271 kr