🍦 SMELTENDE RABATTER 🍦
🍦 SMELTENDE RABATTER 🍦
Bare i dag:
Opp til 700 kr rabatt
00
tim
00
min
00
sek
Klikk her!i
sigikid® Hånddukke Schnuggi
Variant:
  • sigikid® Hånddukke Schnuggi
  • sigikid® Hånddukke Lolo Lombardo
  • sigikid® Hånddukke Semmel Bunny
  • sigikid® Hånddukke Rosalie Rose
  • +2

459 kr
Pris
436 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
23 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291799

EAN: 4001190392766

sigikid® Hånddukke Schnuggi
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den søte rosa og rosa sauen Schnuggi er en skikkelig kosekompis. Ingenting gjør det bedre enn å kose seg forsiktig i babyens seng. Og Baby er fascinert av den fantastisk myke stoffkroppen, det vennlige ansiktet og de lange ørene å utforske og suge. Fra nakkepute til musikkboks til smokkebånd, alle artikler rundt behovene til babyer og småbarn finnes i denne gaveserien.

Den kosete myke håndsdukkekluten med tre dukker tilbyr tre funksjoner i en: snus klut, hånddukke og med den matchende kirsebærputeputen fylling kan den til og med bli en varmepute. Bunny Rabbit er en første venn og uunnværlig følgesvenn enten det er på vei i barnevognen eller hjemme på barnerommet - ofte utover babyalderen! Hvis du skyver hånden gjennom stoffets nedre åpning, blir kosekluten til en dukke på kort tid. Det er ingen grenser for barnets kreativitet og fantasi. Rollespill oppmuntrer til kognitive ferdigheter. Selvfølgelig kan hånddukken også brukes av mamma og pappa. På denne måten kan de fortelle historier interaktivt - for eksempel som en del av leggetritualet. Etterpå hopper hovedpersonen raskt under teppet og ledsager barnet i søvn. Med en separat tilgjengelig pute med kirsebærgrop (artikkel sigikid nr. 49000), som kan settes inn i innsiden av kosekluten, blir babyens elskede også en tro hjelper for magesmerter og på kalde vinterdager. Snapfeste ved åpningen av duken sørger for at kirsebærputeputen ikke sklir ut. Halsduken er godt festet slik at den ikke kan svelges. Kosekluten av høy kvalitet tåler også hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Sauens hode er mykt foret med hygienisk bomullsull av polyester. Ansiktet er kjærlig brodert for hånd. De ca. 33 cm stor koseklut er ideell som konstant ledsager og første babyleketøy og egner seg fra fødselen av. Derfor er det en ideell gave til fødsel eller dåp.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 33 x 15 x 9 cm
  • materiale utenfor: 73% polyester, 25% bomull, 2% elastan
  • materiale inne: 100% polyester
  • Stell: Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

sigikid® Hånddukke Schnuggi
sigikid® Hånddukke Schnuggi
459 kr
436 kr