💦 Plaske-rabatter 💦
💦 Plaske-rabatter 💦
Kun i dag:
Spar opp til 800 kr
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
sigikid® Hånddukke Lolo Lombardo
Variant:
  • sigikid® Hånddukke Lolo Lombardo
  • sigikid® Hånddukke Hügge Hug
  • sigikid® Hånddukke Boller Schäfle
  • sigikid® Hånddukke Semmel Bunny
  • sigikid® Hånddukke Schnuggi

Pris
488 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291771

EAN: 4001190392452

sigikid® Hånddukke Lolo Lombardo
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den lille elefanten med den lange bagasjerommet har vært en av de mest populære babygaveartiklene i over 10 år og er derfor en skikkelig sigikid-klassiker! Fra et smokkebånd til en musikkboks til en nakkepute, alle artikler til behovene til babyer og småbarn finnes i denne gaveserien. Den kosete myke hånddukkens snuffle-kluten har tre funksjoner i en: snuseklut, hånddukke og med den matchende kirsebærputeputen fylling kan den til og med bli en varmende pute.

Kosekluten er en første venn og en uunnværlig ledsager enten på vei i barnevognen eller hjemme på barnerommet - ofte utover babyalderen! De små ørene, de lange bena og spesielt bagasjerommet til den lille elefanten gir fantastiske gripemuligheter og l aden for suging, kos og kos. Hvis du skyver hånden gjennom stoffets nedre åpning, blir kosekluten til en dukke på kort tid. Det er ingen grenser for barnets kreativitet og fantasi. Rollespill oppmuntrer til kognitive ferdigheter. Selvfølgelig kan hånddukken også brukes av mamma og pappa. På denne måten kan de fortelle historier interaktivt - for eksempel som en del av leggetritualet. Etterpå hopper hovedpersonen raskt under teppet og ledsager barnet i søvn. Med en separat tilgjengelig pute med kirsebærgrop (artikkel sigikid nr. 49000), som kan settes inne i snufflingduken, blir babyens favoritt en trofast hjelper for magesmerter og på kalde vinterdager. Snapfeste ved åpningen av kluten sikrer at kirsebærsteinsputen ikke glir ut. Kosekluten av høy kvalitet tåler også hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Dyrets hode er mykt foret med hygienisk bomullsull i polyester. Ansiktet til den er kjærlig brodert for hånd. Det røde halsduken er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. De ca. 34 cm stor koseklut er perfekt som en konstant ledsager og første babyleketøy og egner seg fra fødselen av. Derfor er det en ideell gave til fødsel eller dåp.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til familiene mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 34 x 15 x 10 cm
  • materiale utenfor: 84% bomull, 16% polyester
  • Innvendig materiale: 100% polyester
  • Stell: Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Pris
484 kr
Pris
424 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid® Hånddukke Lolo Lombardo
488 kr