sigikid ® gripende ringflekker, frosk

sigikid ® gripende ringflekker, frosk


Variant:
  • sigikid ® gripende ringflekker, frosk
  • sigikid ® Gripper Boller sauer
  • sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny
  • sigikid ® Gripende ring Schnuggi
  • +3

Pris
228 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291223

EAN: 4001190392926

sigikid ® gripende ringflekker, frosk
Denne teksten er automatisk oversatt.
Hvem skriker seg så lykkelig fra barnerommet? Flecken Frog - store nysgjerrige øyne, en gressgrønn hudfarge og fargerike lappetepper er hans varemerke.

Materialkombinasjonen av grønn bomullsbamse, stripete singeltrøye og andre fargerike eksklusive tekstiler fra sigikid gjør frosken til et virkelig øye- catcher. Og fordi den også er myk og kosete, erobrer den babyens hjerte på kort tid. Fra babyteppet til musikkboksen til nakkeputen, alle artikler rundt behovene til babyer og småbarn finnes i denne gaveserien. Den rundt 14 cm høye gripringen er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene av din lille elskling. Gripeleken består av to deler, som er forbundet med hverandre ved hjelp av borrelås: En fantastisk glatt bøkvedring og den kosete myke frosken, som også kan brukes som en fingerdukke. I tillegg til ringen, tilbyr de fargerike ermene og de store øynene ytterligere muligheter til å gripe tak. Kombinasjonen av de forskjellige materialene gir haptisk variasjon og hjelper de små til å utvikle motoriske ferdigheter.

En spesiell moro er den innebygde raslingen - en fantastisk belønning for vellykkede gripeforsøk. Dyrets ansikt er kjærlig brodert for hånd. Hodet er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. Halsduken er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Bøkvedringen kan fjernes og rengjøres med en fuktig klut før vask. Babyleketøyet anbefales for å gripe, skramle og leke fra 3 måneders alder. sigikid Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerike helt fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 14 x 9 x 5 cm
  • materiale utenfor: 99% bomull, 1% polyester
  • materiale inne: 100% polyester
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus ved 30 ° C, fjern tredeler før vask
  • Alder: fra 0 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® gripende ringflekker, frosk
sigikid ® gripende ringflekker, frosk
228 kr